Nettisivut

Selkeät, informatiiviset ja helppokäyttöiset nettisivut ovat yksi yritysten ja yrittäjen parhaista työkaluista. Niiden kautta annetaan myös kriittinen ensivaikutelma potentiaalisille asiakkaille.

Helposti saatavilla oleva informaatio on kiinteä osa nykypäivää. Kiinnostavan ja relevantin mainoksen nähdessään ihminen klikkaa ja toivottavasti päätyy paikkaan, jossa kaikkiin hänen kysymyksiinsä löytyy vastaus.

Tämän vuoksi onkin ensiarvoisen tärkeää, että aktiivisesti mainostavan yrityksen nettisivut ovat täydessä iskussa koko ajan. Oli sitten kyseessä puhelimella puuhasteleva selailija tai kontakteja etsivä ammattilainen, hyvin suunnitellut nettisivut palvelevat kaikkia ja toimivat päätelaitteesta riippumatta säilyttäen relevantin sisällön aina näkyvillä ja helposti luettavissa.

Goodwill ry:n vuonna 2020 uudistettu sivusto.

Hyvin suunniteltu ja toimiva sivusto ei ole vain "ihan kiva lisä" yrityksesi toimintaan. Niiden kautta potentiaaliset asiakkaat saavat aina tärkeän ensivaikutelman, ja mikäli mainostasi klikkaavaa ihmistä on vastassa rikkinäinen tai muuten vain epämääräinen sivu, on hyvin mahdollista että tuomio on välittömästi kielteinen.

Älä siis jätä mitään sattuman varaan. Laita yhteydenottopyyntöä tulemaan, niin kehitetään yhdessä paras mahdollinen julkisivu yrityksellesi.

Hinta alkaen
1 200 €
(Alv. 0 %)

Paketti sisältää 1-3 sivun laajuisen sivuston. Lisäsivut ja erikoisominaisuudet nostavat hintaa.

Sisältö © Risto Kokkonen, 2022

Rekisteri- ja tietosuojaseloste