fbpx

Visualisointi

Usein esiteltävistä tiloista, laitteista ja tuotteista otetaan valokuvia. Siinä ei sinällään ole mitään vikaa, sillä se on monesti helppoa ja nopeaa. Mutta mitä jos tila on vielä rakentamatta, tuote vasta suunnitteilla tai laitteita on mahdoton toimittaa kuvattavaksi?

Visualisoinnin avulla pystymme luomaan tuotekuvia mainoksia varten ennen kuin tuote on edes päässyt liukuhihnalle, tai räjäyttämään valmiita tuotteita koontiohjeiksi. Saamme kuvia asutuista huoneistoista vaikka rakennus on vasta pelkkä kivijalka, tai voimme nähdä ja kalustaa yrityksen uudet toimitilat ennen muuttoa.

Mikä tahansa asia on visualisoitavissa etukäteen, ja kun kuvaaminen tehdään virtuaalisesti, voidaan kameraa siirrellä ja valaistusta säätää niin paljon kuin sielu sietää. Myös lopputuotteen käyttäjäkokemuksen hiomiselle jää paljon enemmän aikaa, sillä osasten siirtely hoituu paljon sujuvammin kun tekijän ei tarvitse ravata jatkuvasti kuvauskohteen ja työpisteen välillä.

Alla on muutama esimerkki miten visualisointia voidaan hyödyntää.

Mikä tahansa on rakennettavissa digitaalisesti mikäli muut keinot tuottavat haasteita tai ovat liian kalliita ja aikaavieviä. Ota yhteyttä, niin keskustellaan asiasta lisää!

Sisältö © Risto Kokkonen, 2021