Visualisointi

Usein esiteltävistä tiloista, laitteista ja tuotteista otetaan valokuvia. Siinä ei sinällään ole mitään vikaa, sillä se on monesti helppoa ja nopeaa. Mutta mitä jos tila on vielä rakentamatta, tuote vasta suunnitteilla tai laitteita on mahdoton toimittaa kuvattavaksi?

Visualisoinnin avulla pystymme luomaan tuotekuvia mainoksia varten ennen kuin tuote on edes päässyt liukuhihnalle, tai räjäyttämään valmiita tuotteita koontiohjeiksi. Saamme kuvia asutuista huoneistoista vaikka rakennus on vasta pelkkä kivijalka, tai voimme nähdä ja kalustaa yrityksen uudet toimitilat ennen muuttoa.

Kun kuvaaminen tehdään virtuaalisesti, voidaan kohdetta liikutella, kameraa siirrellä ja valaistusta säätää niin paljon kuin sielu sietää. Kuviin on tarvittaessa myös helppo lisätä näkyvää liikettä sekä erikoisefektejä, esim. nesteitä ja pölyä.

Alla on muutama esimerkki miten visualisointia voidaan hyödyntää.

Mikä tahansa on rakennettavissa digitaalisesti mikäli muut keinot tuottavat haasteita tai ovat liian kalliita ja aikaavieviä. Jätä yhteydenottopyyntö, niin keskustellaan lisää!

Hinta alkaen
3 000 €
(Alv. 0 %)

Paketti sisältää mallinnustyön sekä kaksi renderöintiä 4K resoluutiolla.

Sisältö © Risto Kokkonen, 2022

Rekisteri- ja tietosuojaseloste